Ce spune un expert britanic despre clinica Medical Tours

  1. Eveniment
  2. Ce spune un expert britanic despre clinica Medical Tours

Turismul dentar este o alegere tot mai populara in randul persoanelor care isi doresc sa scape de problemele dentare, dar care nu-si permit din cauza preturilor ridicate ale serviciilor stomatologice. Acesta este, de altfel, si motivul pentru care tot mai multe clinici stomatologice din intreaga lume pun la dispozitia pacientilor straini servicii la preturi foarte accesibile, de cea mai buna calitate insa.
Acum, acest tip de turism a devenit destul de cunoscut, insa mai exista inca multe persoane pe care teama de necunoscut le impiedica sa opteze pentru aceasta solutie. Este simplu pentru cei care au prieteni sau cunostinte care au facut deja pasul, insa chiar dificil pentru cei care nu au cu cine sa se sfatuiasca si care, in plus, trebuie sa cantareasca si avantajele oferite de numeroase clinici stomatologice, unele aflate la distante considerabile.
Recomandarile sunt intotdeauna de mare ajutor, mai ales atunci cand vin de la un specialist care de 21 de ani este consultant de afaceri pentru cabinete stomatologice din Marea Britanie, Irlanda si alte tari membre ale Uniunii Europene. Este vorba despre Chris Barrow, unul dintre cei mai influenti 50 de oameni din domeniul stomatologic britanic (cum a fost votat constant in ultimii 10 ani), devenit acum si mai cunoscut in urma experientei de la celebrul show TV The Island de pe Channel 4 (prezentat de Bear Grylls).
Intrigat de avantul din ultimii ani al turismului dentar, dar si de faptul ca, asa cum chiar Chris spune, parerile despre acesta sunt fie foarte bune, fie foarte proaste, englezul a vrut sa vada el insusi despre ce este vorba ca sa-si poata face o parere personala in cunostinta de cauza, si nu din auzite. Intamplarea face ca, acum un an, cam pe cand isi propunea acest lucru, Chris l-a cunoscut pe Razvan Savu. Acesta i-a devenit student la o prestigioasa scoala privata de manangement dentar din Londra, pe care Chris o conduce, si i-a povestit despre Medical Tours Company si despre modul in care conceptul de turism dentar este pus in practica in clinica noastra. Ceea ce a aflat l-a facut pe Chris sa-si doreasca sa vina in Romania pentru a vedea clinica, fiind o modalitate buna de a primi raspuns la toate intrebarile sale legate de turismul dentar. Vizita lui Chris la MTC a avut loc la inceputul lunii mai 2014 si suntem mai mult decat bucurosi sa va putem spune ca a fost foarte incantat de clinica si de cum se intampla lucrurile la noi, de la primirea pacientilor, competenta medicilor pana la standardele noastre inalte de calitate.
Va invitam sa vizionati filmul de mai jos, unde Chris Barrow povesteste in detaliu vizita sa in Romania si cum clinica noastra a reusit sa-l surprinda intr-un mod extrem de placut, desi a vazut pana acum sute de cabinete stomatologice si stie toate incercarile si neajunsurile cu care se confrunta zilnic medicii stomatologi din toate colturile Europei:

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?