Inlocuirea dintilor lipsa

  1. Educatie
  2. Inlocuirea dintilor lipsa
[image thumbnail=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2013/01/inlocuirea_dintilor.jpg” fullsize=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2013/01/inlocuirea_dintilor.jpg” align=”right” alt=”” border=”on” width=”” height=”280″]Exista doua modalitati de inlocuire a unui dinte sau a unui grup de dinti lipsa: prin implanturi dentare sau prin protezel fixe sau mobile si punti dentare.

Inlocuirea dintilor prin implanturi dentare
Implanturile dentare sunt suruburi din titan care se insereaza in osul maxilarului sau al mandibulei, servind ca suport unei proteze dentare, fie ea o coroana sau o punte. Apelarea la un implant este foarte frecventa din mai multe motive:
• Redarea aspectului natural al dintelui, pentru regasirea confortului
• Siguranta procedurii
• Adaptarea pefecta la morfologia pacientului, ceea ce permite realizarea procesului de masticatie in mod natural
• Tehnica durabila in timp, reducerea pierderii masei osoase
• Incetinirea pierderii masei osoase

Protocolul punerii implantului:
1) Examenul pre-operator
Realizam un examen aprofundat al computerului tomografic si al radiografiilor panoramice ale pacientului.
2) Punerea implantului
Chirurgii nostri insereaza implantul in osul maxilarului si pune o coroana provizorie. Este necesar sa se astepte cateva luni pana la fixarea coroanei definitive.
3) Aplicarea noii coroane definitive
Medicii nostri fixeaza pe implant coroana ceramica definitiva si regleaza proteza in functie de morfologia pacientului, pentru garantarea aspectului natural si redarea esteticii. Astfel, ia nastere un nou dinte «natural».
La Medical Tours Company utilizam cea mai noua gama de implanturi franceze Kontact a marcii Biotech, cu scopul de a asigura pacientilor nostri cea mai buna calitate, garantata prin controalele periodice.
Este important de stiut ca masa osoasa trebuie sa fie suficienta pentru punerea implanturilor. Altfel, ar putea fi necesara o grefa osoasa sau ridicarea membranei sinusale prin aditie de os.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre implanturile noastre, nu ezitati sa ne contactati!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?