Top 3 beneficii ale fatetelor dentare

  1. Educatie
  2. Top 3 beneficii ale fatetelor dentare

Fatetele dentare ofera rezultate rapide si spectaculoase si sunt solutia ideala pentru foarte multe probleme de estetica dentara. Minim invazive si foarte rezistente, pastreaza vitalitatea dintilor, nu se pateaza, sunt de multe ori o alternativa demna de luat in seama pentru coroanele dentare si corecteaza perfect orice modificare de forma, culoare, dar si fisuri sau fracturi dentare, precum si dintii inghesuiti sau, dimpotriva, departati ori inegali.

Cele mai importante beneficii ale fatetelor dentare

1. Multifunctionalitate
Intr-o lume in care telefoanele pot face aproape orice, apreciem multifunctionalitatea lucrurilor. Daca privim lucrurile din acest punct de vedere, se poate spune ca fatetele dentare sunt apogeul multifunctionalitatii in estetica dentara, deoarece pot rezolva o varietate de imperfectiuni ale zambetului dintr-odata. Cum fatetele acopera partea frontala a dintelui, ele pot schimba forma dintelui, fracturile si fisurile dentare, inchide spatiile sau, dimpotriva, pot crea spatiere, pot ascunde decolorarile si alungi coroanele scurte.

2. Rezultate imediate
Unul dintre beneficiile unice ale fatetelor este viteza cu care ne asigura un zambet nou. Din moment ce aplicarea fatetelor se face in maxim doua vizite la dentist, va puteti bucura de noul zambet mai repede decat oricand. Procedura debuteaza cu o consultatie pentru a stabili obiectivele si asteptarile pacientului, luarea unei amprente a dintilor si trimiterea specificatiilor catre laboratorul de tehnica dentara. La urmatoarea vizita, medicul nostru specialist aplica restaurarile cosmetice efectuate la comanda pe partea frontala a dintilor. Dupa o slefuire minima si rapida, smile makeover-ul dumneavoastra este complet! Fatetele dentare ceramice sunt o optiune excelenta pentru pacientii care au nevoie rapid de lucrari de cosmetica dentara.

3. Durabilitate
Desi fatetele dentare sunt confectionate dintr-o ceramica subtire precum o lentila de contact, au dovedit o rezistenta surprinzatoare la masticatie, pete si decolorari. Ceramica este un material foarte solid, asa incat fatetele rezista la o presiune normala de mestecat la fel ca un dinte natural. In plus, este mai fina si mai putin poroasa decat smaltul dentar deteriorat, prin urmare, fatetele sunt mai putin afectate de decolorari si pete decat dintii naturali. Cu o ingrijire dentara corespunzatoare, fatetele pot avea o durata de viata de zeci de ani. Medicul nostru dentist specializat in cosmetica dentara recomanda periajul dintilor de doua ori pe zi, folosirea atei dentare zilnic si igienizari profesionale efectuate in mod regulat.

Va invitam sa descoperiti din studiile de caz de mai jos cum le-au ajutat fatetele dentare ceramice pe cateva paciente ale clinicii Medical Tours Company:

Pacienta noastra in varsta de 27 de ani se prezinta la o consultatie stomatologica, fiind foarte nemultumita de aspectul dintilor. Dupa ce, in prealabil, a urmat un tratament ortodontic, unul dintre specialistii nostri in estetica dentara, dr. Mihaela Diaconu, i-a recomandat pacientei, pentru imbunatatirea aspectului dintilor, realizarea unor sisteme protetice Veneers (fatete dentare din ceramica) pe grupul frontal maxilar, schimband astfel in acelasi timp si culoarea dintilor cu doua nuante. Dupa terminarea lucrarilor, pacienta este foarte incantata de rezultatul final. Indicatia medicului specialist pentru mentinerea esteticii rezultatului obtinut a fost respectarea controalelor stomatologice periodice si a igienizarilor profesionale.

Isabella este unul dintre modelele cu care orasul nostru se mandreste. In profesia ei, zambetul este foarte important, insa de ceva vreme a observat in pozele facute de fotografii profesionisti ca este ceva in neregula: plombele s-au invechit si s-au colorat si parca si forma dintilor pe care i-a avut dintotdeauna nu este una tocmai demna de un top model. A decis atunci sa apeleze la specialistii Medical Tours Company, iar Razvan Savu, medicul care s-a ocupat de cazul sau, i-a recomandat fatetele dentare din ceramica pentru a rezolva toate aceste neplaceri. Iata si rezultatul final!

In perioada 15 iulie – 15 august 2014, la minim 4 fatete dentare ceramice sau minim 4 coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu beneficiezi de 20% reducere la albirea dentara profesionala!

 

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?