Un zambet perfect in doar o zi

  1. Dinti intr-o zi
  2. Un zambet perfect in doar o zi

Pentru aceia dintre dumneavoastra care si-au pierdut toti – sau aproape toti – dintii, clinica noastra are vesti bune: nu mai aveti nevoie de proteza, cu noi puteti avea o dantura noua, fixa, intr-o singura zi!

Cum ne afecteaza pierderea dintilor

Stim cate neplaceri provoaca lipsa dintilor, din toate punctele de vedere – afecteaza alimentatia (mancarea nu mai poate fi mestecata, iar pana la eliminarea alimentelor solide din alimentatie nu mai e decat un pas, ceea ce afecteaza pe termen lung starea de sanatate a organismului), modifica fizionomia (intervine pierderea osoasa, maxilarul inferior se retrage, ridurile se adancesc si apar si altele noi, fata capatand un aspect imbatranit), diminueaza increderea in sine si capacitatea de a socializa, de a duce o viata normala, in cele din urma.

Este proteza dentara o solutie ?

Nu intotdeauna si nu pentru toata lumea purtarea unei proteze dentare este o experienta fericita – perioada de acomodare este destul de dificila, alimentatia este afectata si ea la inceput, mancarea ajunge sub proteza, provocand dureri si respiratie neplacuta, gingiile sunt dureroase, vorbirea este si ea afectata, iar multi purtatori de proteza se tem pur si simplu ca aceasta le va scapa din gura la un acces de tuse sau atunci cand rad.

Exista si alte solutii ?

Toate aceste probleme sunt acum de domeniul trecutului: datorita aparaturii si materialelor de ultima generatie folosite in clinica stomatologica Medical Tours Company, va putem acum oferi o dantura noua, fixa, intr-o singura zi!

Asadar, daca, din orice motiv, v-ati pierdut dintii si nu vreti sa apelati la proteza dentara sau purtarea acesteia nu va multumeste (ori va doriti dinti ficsi, dar nu suportati proteza intermediar), dar si daca aveti nevoie imediata de estetica, pentru un eveniment important din viata dumneavoastra, clinica stomatologica Medical Tours Company va pune la dispozitie acest concept revolutionar care implica obligatoriu aplicarea de implanturi dentare. Procedurile de extractie, implantare si restaurare temporara se fac intr-o singura operatie pe parcursul unei singure zile, iar viata dumneavoastra va reveni la normal din toate punctele de vedere in timp record.

zambet perfect

In ce consta procedura ?

Cu o zi inainte de chirurgie, pacientului i se iau amprente pentru realizarea dintilor, pentru ca in dimineata zilei urmatoare dintii restanti sa fie extrasi (daca e cazul si daca pacientul mai are asa ceva), dupa care sunt aplicate implanturile dentare. Imediat dupa aplicarea acestora, se iau alte doua amprente si se trimit la laborator, unde se vor potrivi dintii provizorii pe noile implanturi.

In dupa-amiaza aceleiasi zile, se primesc dintii provizorii ajustati si aranjati si se monteaza in gura pacientului. Cu acesti dinti, pacientul poate astepta 6 pana la 12 luni (timp in care vindecarea se va produce in mod natural), dupa care isi va pune dintii definitivi.

Avantajele danturii fixe intr-o singura zi

Avantajele procedurii sunt cuprinse in insesi denumirea acesteia: o dantura noua, fixa, obtinuta intr-o singura zi, tratamente stomatologice rapide, stres minim pentru pacient, dar si costuri reduse. Sunt concentrate  astfel intr-o singura zi tratamente care altfel s-ar intinde pe mai multe luni, iar rezultatele sunt deosebite.

Nu trebuie sa renuntati la ideea de a avea dinti ficsi si un zambet perfect doar pentru ca va sperie numarul vizitelor la stomatolog sau timpul indelungat si costurile mari pe care le-ar presupune tratamentele; nu apelati la proteza dentara mobila crezand ca este unica solutie pentru a inlocui dintii pierduti. Nu faceti compromisuri in ceea ce priveste sanatatea dvs. orala, le veti resimti in toate aspectele vietii dumneavoastra.

Personalul clinicii stomatologie Medical Tours Company va sta la dispozitie pentru orice informatii suplimentare despre aceasta procedura revolutionara care va ofera posibilitatea de a obtine o dantura fixa intr-o singura zi. Contactati-ne acum pentru un plan de tratament personalizat!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?