Sfarsitul lunii noiembrie aduce, la fel ca in ultimii ani, preturi speciale pentru o parte dintre serviciile Medical Tours Company.

Editia din acest an se concentreaza atat asupra importantei preventiei, cat si a necesitatii inlocuirii la timp a dintilor lipsa.

Caria dentara inca este cea mai des intalnita afectiune dentara, prin urmare si obturatiile (plombele) sunt printre cele mai frecvente interventii ce se realizeaza in cabinetele stomatologice. Netratate, cariile pot duce la pierderea dintilor, recomandarea specialistilor fiind ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai repede, pentru a preveni complicatiile. Cea mai indicata solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa este implantul dentar.

 

Astfel, ofertele noastre din acest an sunt urmatoarele:

  • Consultatie + obturatie (plomba) la doar 180 RON – pret redus de la 500 RON
  • Consultatie + implant dentar la doar 1300 RON de la 2750 RON.

Ca si pana acum, puteti achizitiona cate oferte doriti – si nu uitati ca un zambet frumos, curat si sanatos poate fi si un cadou foarte inspirat!

 

Retineti, deci, data: vineri, 22 noiembrie 2019!
Oferta se poate achizitiona numai de pe www.medicaltours.ro, urmariti-ne pe Facebook si Instagram si verificati-va conturile de e-mail pentru a fi siguri ca intrati in posesia link-ului de unde va puteti achizitiona oferta.

 


TERMENI SI CONDITII:

1. OFERTA ESTE VALABILA DOAR VINERI, 22 NOIEMBRIE 2019, INTRE ORELE 09:00 SI 24:00.

2. PENTRU A PUTEA SA BENEFICIEZI DE ACEASTA OFERTA, TREBUIE SA TE INSCRII PE SITE-UL NOSTRU SI SA URMEZI INSTRUCTIUNILE DE PE ACEASTA PAGINA.

3. DUPA CE AI FOST CONTACTAT TELEFONIC, AI LA DISPOZITIE 3 ZILE PENTRU A ACHITA OFERTA SI A INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI.

4. VOUCHERUL ESTE VALABIL 6 LUNI DE LA ACORDUL MEDICULUI PENTRU INCEPEREA TRATAMENTULUI, INDIFERENT DE SERVICIUL ACHIZITIONAT.

5. IN CAZUL IMPLANTULUI DENTAR, ESTE NEVOIE DE O CONSULTATIE SI UN PLAN DE TRATAMENT.

6. INAINTE DE APLICAREA IMPLANTURILOR ESTE NECESARA O IGIENIZARE PROFESIONALA.

7. PUTETI ACHIZITIONA ORICATE SERVICII DORITI, PRECIZATI NUMARUL APROXIMATIV ATUNCI CAND REZERVATI OFERTA.

8. VOUCHERELE NU SUNT TRANSMISIBILE.

9. IN CAZUL IN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI OFERTA PENTRU ALTA PERSOANA, MENTIONATI ACEST LUCRU IN MOMENTUL IN CARE SUNTETI CONTACTAT TELEFONIC DE ECHIPA NOASTRA.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?